Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí podkovy se sýrem

lanvin
6hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

797 kJ

energetická hodnota na 100g

130 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky1g sacharidy22g bílkoviny

Recept na velmi rychlou přípravu ryby.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce čerstvé ryby - podkovy
  • 4 špetky soli
  • 8 plátků tvrdého sýra
  • 6 snítek čerstvého kopru
  • 120 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžička hladké mouky

Postup přípravy

  • Troubu vyhřejte na 190 °C.
  • Osolené rybí podkovy dejte do zapékací misky.
  • Na rybí podkovy položte plátky sýra a posypte je koprem.
  • V zeleninovém vývaru rozmíchejte mouku a přidejte k rybám.
  • Pečte v troubě přibližně 20-25 minut.
Slepované pusinky

Slepované pusinky

2 hlasy
1h a 35min 705kJ 35 Kč
Losos s rajčaty

Losos s rajčaty

3 hlasy
35min 722kJ 200 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Rybí filé zapečené s brambory a kukuřicí

Rybí filé zapečené s brambory a kukuřicí

9 hlasů
1h a 10min 530 kJ 90 Kč
Kapr zapečený s jogurtem

Kapr zapečený s jogurtem

7 hlasů
55min 569 kJ 160 Kč
Pstruh grilovaný se slaninou

Pstruh grilovaný se slaninou

8 hlasů
55min 798 kJ 265 Kč
Ryba se zázvorem

Ryba se zázvorem

6 hlasů
40min 372 kJ 260 Kč
Platýz s pikantní omáčkou

Platýz s pikantní omáčkou

7 hlasů
35min 524 kJ 180 Kč
Treska na fenyklu

Treska na fenyklu

7 hlasů
35min 435 kJ 95 Kč

Články nejen o vaření