Prostreno.cz

Pstruh s hroznovým vínem

Pstruh s hroznovým vínem a žampióny.

Ohodnotit
(7 hlasů)
sun
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 430 kJ / 102 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy11g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V mixéru rozmixujte šálek hroznového vína, šťávu přeceďte.
  2. Omyté, osušené pstruhy osolte, opepřete, dovnitř vložte snítku tymiánu a kerblíku.
  3. Ve velké pánvi na rozehřátém másle s olejem opečte pstruhy z každé strany tak 5 minut.
  4. Pstruhy i s olejem a máslem přeložte do zapékací misky, přidejte hroznové víno, šťávu z hroznů, bílé víno, nakrájená rajčata, nakrájenou šalotku a nakrájené žampióny. Zeleninu lehce osolte.
  5. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 20 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Pstruh s hroznovým vínem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat