Prostreno.cz

Pstruh s hroznovým vínem

Pstruh s hroznovým vínem a žampióny.

Ohodnotit
(7 hlasů)
sun
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 447 kJ / 106 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy12g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V mixéru rozmixujte šálek hroznového vína, šťávu přeceďte.
  2. Omyté, osušené pstruhy osolte, opepřete, dovnitř vložte snítku tymiánu a kerblíku.
  3. Ve velké pánvi na rozehřátém másle s olejem opečte pstruhy z každé strany tak 5 minut.
  4. Pstruhy i s olejem a máslem přeložte do zapékací misky, přidejte hroznové víno, šťávu z hroznů, bílé víno, nakrájená rajčata, nakrájenou šalotku a nakrájené žampióny. Zeleninu lehce osolte.
  5. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 20 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,82g
  • Sacharidy:

    142,69g
    • Cukry:

      18,00g
  • Tuky:

    189,54g
  • Vláknina:

    45,82g

Aktivita pro spálení: 106 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Smažený sumec

(12 hlasů)
50min
398 kJ

Losos s olivami a rajčaty

(5 hlasů)
60min
503 kJ

Platýz s koprem a kapary

(8 hlasů)
40min
1047 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pstruh s hroznovým vínem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat