Pstruh s hroznovým vínem
Pstruh s hroznovým vínem a žampióny.
-
45min
15min příprava
30min vaření
-
430 kJ / 102 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny3g
sacharidy11g
tuky6g
Ingredience na
Postup přípravy
- V mixéru rozmixujte šálek hroznového vína, šťávu přeceďte.
- Omyté, osušené pstruhy osolte, opepřete, dovnitř vložte snítku tymiánu a kerblíku.
- Ve velké pánvi na rozehřátém másle s olejem opečte pstruhy z každé strany tak 5 minut.
- Pstruhy i s olejem a máslem přeložte do zapékací misky, přidejte hroznové víno, šťávu z hroznů, bílé víno, nakrájená rajčata, nakrájenou šalotku a nakrájené žampióny. Zeleninu lehce osolte.
- Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 20 minut.