Prostreno.cz

Domácí škvarková pomazánka z pořadu Když vaří táta

Po téhle pomazánce se doma jen zapráší.

Ohodnotit
(12 hlasů)
07.11.2013 sun
1h a 5min

25min příprava

40min vaření

734 kJ / 175 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Vepřové sádlo si nakrájejte na větší kostky, osolte a s vodou dejte vyškvařit.
  2. Mezitím si nasekejte cibuli na kostičky, nakrájejte pažitku, jemně nakrájejte česnek. Česnek a cibuli orestujte jako základ.
  3. Z vyškvařeného sádla si vyberte škvarečky, které dejte do mísy, tekuté sádlo si nechte ztuhnout a uschovejte ho na jinou příležitost.
  4. Škvarky pomelte, nebo pokrájejte a smíchejte je se sádlem, cibulkou, česnekem, pažitkou, osolte, opepřete a dejte ztuhnout.
  5. Mažte na dobrý chléb.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,60 g
  • Sacharidy:

    170,00 g
    • Cukry:

      16,20 g
  • Tuky:

    209,13 g
  • Vláknina:

    70,00 g

Aktivita pro spálení:

175 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

52

minut uklízení





Podobné recepty

Kedlubnová pomazánka s křenem

(9 hlasů)
40min
605 kJ

Hermelínová pomazánka

(10 hlasů)
35min
555 kJ

Tvarohová pomazánka s houbami

(8 hlasů)
20min
987 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Snídaně s malinami

15min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Domácí škvarková pomazánka z pořadu Když vaří táta

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba