Prostreno.cz

Rychlé rizoto

Rizoto připravené v tlakovém hrnci.

Ohodnotit
(8 hlasů)
sun
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 508 kJ / 121 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy16g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Zahřejte olej v 6 litrovém tlakovém hrnci, přidejte rýži, nakrájenou cibuli a restujte tak 1 minutu.
  2. Přidejte vývar a víno, zavřete víko a vařte 10 minut.
  3. Odstraňte z tepla a nechte stát tak 5 minut, pak hrnec zchlaďte pod studenou tekoucí vodou.
  4. K rýži vmíchejte nakrájená rajčata, petržel, pepř a nakrájenou parmskou šunku.
  5. Vše prohřejte, nakonec přidejte strouhaný parmezán a hned podávejte ozdobené petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    82,80g
  • Sacharidy:

    158,20g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    128,13g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 121 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Snídaně s jahodami

(19 hlasů)

Chléb s avokádem

(17 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rychlé rizoto

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat