Prostreno.cz

Rychlé rizoto

Rizoto připravené v tlakovém hrnci.

Ohodnotit
(8 hlasů)
sun
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 528 kJ / 126 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy16g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Zahřejte olej v 6 litrovém tlakovém hrnci, přidejte rýži, nakrájenou cibuli a restujte tak 1 minutu.
  2. Přidejte vývar a víno, zavřete víko a vařte 10 minut.
  3. Odstraňte z tepla a nechte stát tak 5 minut, pak hrnec zchlaďte pod studenou tekoucí vodou.
  4. K rýži vmíchejte nakrájená rajčata, petržel, pepř a nakrájenou parmskou šunku.
  5. Vše prohřejte, nakonec přidejte strouhaný parmezán a hned podávejte ozdobené petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,70g
  • Sacharidy:

    183,00g
    • Cukry:

      12,84g
  • Tuky:

    136,95g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 126 kcal

15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Rizoto se sušenými houbami

(23 hlasů)
35min
801 kJ

Rizoto s pórkem a slaninou

(21 hlasů)
50min
616 kJ

Risotto s vínem a parmezánem

(19 hlasů)
25min
960 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rychlé rizoto

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat