Prostreno.cz

Treska na rajčatech s cizrnou

Dietní zelenina s dietní rybou – skvělá kombinace.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 660 kJ / 157 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy16g
tuky6g

Ingredience na

  • 4 ks filetu z tresky - á 180 g
  • 3 ks cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 100 g salámu chorizo
  • 2 plechovky celých rajčat - á 400 g
  • 2 plechovky cizrny ve slaném nálevu - á 400 g
  • 6 špetek soli
  • 6 špetek hrubě mletého barevného pepře

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. V pekáčku vhodném do trouby osmažte na oleji nakrájenou cibuli, přidejte nakrájený česnek a na plátky nakrájené chorizo, restujte 2 až 3 minuty.
  3. Přidejte scezená rajčata, cizrnu, osolte, opepřete a promíchejte.
  4. Na zeleninu rozložte osolené, opepřené filé. Pečte 20-25 minut.

TIP:

Chorizo je španělská klobása nebo salám, který by se dal nejlépe přirovnat k čabajce.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska na rajčatech s cizrnou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat