Prostreno.cz

Pečená treska s koprovou omáčkou

Ryba s bílou omáčkou, rukolou a ořechy.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 832 kJ / 199 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy5g
tuky18g

Ingredience na

  • 4 porce filet tresky - á 180 g
  • 5 špetek soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 200 g rukoly
  • 200 ml smetany
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 1/2 svazku čerstvého kopru
  • 3 lžíce světlé instantní jíšky
  • 50 g vlašských ořechů

Postup přípravy

  1. Porce ryby důkladně osolte a nechte 15 minut v chladu.
  2. Pak ryby opláchněte studenou vodou, osušte, opepřete a opečte je zvolna na oleji s máslem.
  3. Opečené ryby dejte na talíř a udržujte je na teplém místě.
  4. Na pánev přidejte rukolu, nasekané ořechy, nasekaný kopr, ocet, smetanu, nasekané ořechy a jíšku.
  5. Smetanu přiveďte k varu a za stálého míchání vařte 10 minut.
  6. Rybu podávejte s omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    58,62g
  • Sacharidy:

    132,80g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    330,60g
  • Vláknina:

    31,21g

Aktivita pro spálení: 199 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

59

minut uklízení



Podobné recepty

Pečený halibut s hráškovým pyré

(11 hlasů)
45min
685 kJ

Treska pečená se zeleninou

(11 hlasů)
45min
609 kJ

Pstruh s hroznovým vínem

(7 hlasů)
45min
447 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečená treska s koprovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat