Prostreno.cz

Treska pečená se zeleninou

Treska pečená v troubě s mrkví a fazolkami.

Ohodnotit
(10 hlasů)
sun
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 610 kJ / 145 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy8g
tuky11g

Ingredience na

  • 2 porce filet tresky - á 180 g
  • 200 g oloupaných vařených brambor
  • 1 ks mrkve - nakrájené na nudličky
  • 150 g zelených fazolek
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 4 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém másle poduste mrkev a fazolky přibližně 3-4 minuty.
  2. Pak mrkev s fazolkami rozložte na plech s pečicím papírem a osolte je.
  3. Přidejte nakrájené vařené brambory, mezi zeleninu položte osolené, opepřené porce tresky, které pokapejte citrónovou šťávou.
  4. Vše pokapejte olejem a pečte v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 25 minut.
  5. Podávejte s tatarskou omáčkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska pečená se zeleninou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat