Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Mořský vlk na salátu

lanvin
7hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

742 kJ

energetická hodnota na 100g

290 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky18g sacharidy12g bílkoviny

Dietní ryba s luštěninovým salátem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g filetů - mořského vlka s kůží, nebo cejna
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • Na ozdobu
  • 1 ks citrónu
  • Na salát
  • 1 plechovka cizrny ve slaném nálevu - á 400 g
  • 1 plechovka sterilovaného hrášku - á 190 ml
  • 4 snítky čerstvého koriandru
  • 1/2 svazku zelené petrželky
  • 1 lžíce čerstvě nastrouhané citrónové kůry
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 špetka soli
  • 1 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy

  • Scezenou cizrnu, scezený hrášek, nasekaný koriandr, nasekanou zelenou petrželku a citrónovou kůru dejte do mísy.
  • Přidejte olej, citrónovou šťávu, podle chuti osolte a promíchejte.
  • Filety osolte a obalte v mouce smíchané s kukuřičným škrobem.
  • Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem opečte připravené filety, které během pečení posypte pepřem.
  • Podávejte na připraveném salátu s tenkými plátky citrónu.
Omeleta s dušenými jablky

Omeleta s dušenými jablky

4 hlasy
1h a 5min 796kJ 60 Kč
Plněný vepřový plátek

Plněný vepřový plátek

2 hlasy
1h a 35min 578kJ 200 Kč

Podobné recepty

Pečený halibut s hráškovým pyré

Pečený halibut s hráškovým pyré

11 hlasů
45min 578 kJ 390 Kč
Treska pečená se zeleninou

Treska pečená se zeleninou

10 hlasů
45min 610 kJ 70 Kč
Pstruh s hroznovým vínem

Pstruh s hroznovým vínem

7 hlasů
45min 428 kJ 350 Kč
Rybí polévka

Rybí polévka

11 hlasů
40min 626 kJ 90 Kč
Losos v petrželce

Losos v petrželce

6 hlasů
45min 424 kJ 235 Kč
Zeleninová polévka s tuňákem

Zeleninová polévka s tuňákem

11 hlasů
30min 294 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření