Prostreno.cz

Ryba s jablky a celerem

Zapečené rybí filé se sýrem, jablky a celerem.

15.01.2014 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

402 kJ / 96 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný celer, jablka a cibuli nastrouhejte na hrubém struhadle.
  2. Do olejem vymazané zapékací misky vložte osolené kousky filé, posypte nastrouhanou cibulí, celerem a jablky, přidejte na plátky nakrájená rajčata, zalijte protlakem smíchaným se smetanou a posypte strouhankou smíchanou se sýrem.
  3. Pečte přibližně 25-30 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
  4. Posypte petrželkou a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    180,47 g
  • Sacharidy:

    147,11 g
    • Cukry:

      71,50 g
  • Tuky:

    147,50 g
  • Vláknina:

    24,80 g

Aktivita pro spálení:

645 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

192

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba v pikantní omáčce

(12 hlasů)
40min
422 kJ

Karbanátky z rybího masa

(9 hlasů)
1h a 5min
724 kJ

Tuňákový špíz

(7 hlasů)
1h a 15min
546 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rajský protlak

21 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,5 g

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g

strouhaný perník

350 kcal / 100g
B5 g
S70 g
T5 g

strouhanka

351 kcal / 100g
B12 g
S71 g
T5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s jablky a celerem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba