Prostreno.cz

Cizrna na špenátu

Bezmasý zeleninový chod s luštěninou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 564 kJ / 135 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy18g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cizrnu sceďte a dejte do hrnce, zalijte 400 ml vody, k cizrně přidejte 1 prolisovaný stroužek česneku, oloupanou, nakrájenou cibuli, bobkový list a oloupaná, nadrobno nakrájená rajčata, poduste 10 minut. Podle potřeby osolte.
  2. Na pánvi s olejem orestujte zelené papriky, které předtím zbavte semínek a nakrájejte.
  3. Přidejte špenát, 2 prolisované stroužky česneku a duste 10 minut, nakonec přidejte smetanu, ve které rozmíchejte mouku, špenát osolte a opepřete a poduste ještě 5 minut.
  4. Špenát rozdělte na talíře, přidejte cizrnu a podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Cizrna na špenátu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat