Prostreno.cz

Treska v petrželové omáčce

Treska ve smetanové omáčce s petrželkou.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 624 kJ / 149 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy3g
tuky10g

Ingredience na

  • 800 g tresky - filet bez kůže a kostí
  • 1 hrnek nasekané zelené petrželky
  • 1 lžička soli
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 300 ml 12% smetany
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Tresku nakrájejte na porce, vložte do kastrolu, osolte, pokapejte máslem a posypte petrželkou, zalijte polovinou smetany a duste na mírném ohni 15 minut.
  2. Ve zbytku smetany rozmíchejte mouku a přidejte do kastrolu.
  3. Duste ještě 10 minut.

TIP:

Omáčku můžete dochutit cukrem a citrónovou šťávou.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,12g
  • Sacharidy:

    88,80g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    119,20g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 149 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba v parmské šunce

(8 hlasů)
40min
212 kJ

Tuňák s petrželkou a brambory

(6 hlasů)
2h a 50min
598 kJ

Mořský vlk na salátu

(7 hlasů)
40min
770 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska v petrželové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat