Prostreno.cz

Zapečený špenát s hovězím masem

Špenát zapečený s konzervovaným masem.

02.02.2014 sun
1h a 15min

30min příprava

45min vaření

695 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte a nakrájejte na plátky.
  2. Zapékací misku vymažte olejem.
  3. Na dno misky dejte polovinu masa z konzervy, pokryjte polovinou špenátu, na špenát rozložte nakrájená vejce a posypte žampióny.
  4. Postup ještě jednou opakujte.
  5. Z másla, mouky a mléka uvařte bešamel, lehce osolte a opepřete.
  6. Bešamelem přelijte maso a špenát v misce.
  7. Vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte přibližně 20 - 25 minut.
  8. Pak vše posypte strouhaným sýrem a pečte ještě 10 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    308,70 g
  • Sacharidy:

    69,06 g
    • Cukry:

      24,17 g
  • Tuky:

    305,28 g
  • Vláknina:

    7,40 g

Aktivita pro spálení:

739 kcal
92

minut jízdy na kole

70

minut běhu

220

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí závitek se zelím

(11 hlasů)
1h a 35min
775 kJ

Hovězí závitky se sardelkou

(9 hlasů)
2h a 15min
898 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(6 hlasů)
1h a 35min
599 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zapečený špenát s hovězím masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba