Prostreno.cz

Telecí játra s cibulí

Opečená játra s cibulí a pivem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 434 kJ / 103 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy3g
tuky4g

Ingredience na

  • 600 g telecích jater
  • 1 lžíce sádla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 ks velké cibule
  • 150 ml světlého piva
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Játra otřete a nakrájejte na menší kousky.
  2. Nakrájenou cibuli osmažte na sádle, přidejte játra, opepřete a za stálého míchání je po všech stranách opečte až jsou dostatečně propečená.
  3. Hotová játra přendejte děrovanou lžíci na mísu.
  4. Šťávu zaprašte hladkou moukou, zasmahněte, podlijte pivem a povařte 10 minut.
  5. Vložte játra, jen prohřejte, nakonec játra osolte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí játra s cibulí

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat