Prostreno.cz

Telecí játra s cibulí

Opečená játra s cibulí a pivem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 459 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy6g
tuky3g

Ingredience na

  • 600 g telecích jater
  • 1 lžíce sádla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 ks velké cibule
  • 150 ml světlého piva
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Játra otřete a nakrájejte na menší kousky.
  2. Nakrájenou cibuli osmažte na sádle, přidejte játra, opepřete a za stálého míchání je po všech stranách opečte až jsou dostatečně propečená.
  3. Hotová játra přendejte děrovanou lžíci na mísu.
  4. Šťávu zaprašte hladkou moukou, zasmahněte, podlijte pivem a povařte 10 minut.
  5. Vložte játra, jen prohřejte, nakonec játra osolte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,60g
  • Sacharidy:

    154,00g
    • Cukry:

      10,20g
  • Tuky:

    106,05g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 109 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí játra na cibulce

(11 hlasů)
40min
815 kJ

Dušená hovězí játra

(12 hlasů)
1h a 10min
690 kJ

Drůbeží játra na medu

(6 hlasů)
35min
676 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí játra s cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat