Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Drůbeží játra na medu

lanvin
6hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

631 kJ

energetická hodnota na 100g

55 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky5g sacharidy9g bílkoviny

Pikantní drůbeží játra s medem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g drůbežích jater
  • 2 ks cibule
  • 2-4 kapky tabasca
  • 1 lžíce medu
  • 2 špetky soli
  • 4 lžíce řepkového oleje

Postup přípravy

  • Nakrájenou cibuli orestujte na oleji, přidejte očištěná, na nudličky nakrájená játra, potom podle chuti tabasco nebo pálivou papriku, vmíchejte lžíci medu a osmažte doměkka. Hotová játra osolte.
  • Podávejte s čerstvým chlebem nebo rýží.
Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

3 hlasy
40min 1430kJ 99 Kč
Žloutkové cukroví

Žloutkové cukroví

5 hlasů
1h a 15min 1740kJ 60 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Vepřová játra na jablkách

Vepřová játra na jablkách

11 hlasů
35min 570 kJ 80 Kč
Játra s jablečným pyré

Játra s jablečným pyré

14 hlasů
50min 554 kJ 95 Kč
Kuřecí játra s jablky a rýží

Kuřecí játra s jablky a rýží

9 hlasů
50min 964 kJ 60 Kč
Kuřecí játra na červeném víně

Kuřecí játra na červeném víně

8 hlasů
30min 329 kJ 80 Kč
Vepřová játra na víně

Vepřová játra na víně

9 hlasů
45min 675 kJ 95 Kč
Játrová paštika

Játrová paštika

5 hlasů
2h a 15min 743 kJ 55 Kč

Články nejen o vaření