Prostreno.cz

Drůbeží játra na medu

Pikantní drůbeží játra s medem.

12.09.2012 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

840 kJ / 200 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibuli orestujte na oleji, přidejte očištěná, na nudličky nakrájená játra, potom podle chuti tabasco nebo pálivou papriku, vmíchejte lžíci medu a osmažte doměkka. Hotová játra osolte.
  2. Podávejte s čerstvým chlebem nebo rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,20 g
  • Sacharidy:

    93,00 g
    • Cukry:

      86,00 g
  • Tuky:

    104,25 g
  • Vláknina:

    1,00 g

Aktivita pro spálení:

200 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

59

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová játra na jablkách

(11 hlasů)
35min
594 kJ

Játra s jablečným pyré

(14 hlasů)
50min
673 kJ

Kuřecí játra s jablky a rýží

(9 hlasů)
50min
794 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Drůbeží játra na medu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba