Prostreno.cz

Ryby v bylinkové strouhance

Pečené ryby s bylinkami.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 1012 kJ / 242 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy8g
tuky20g

Ingredience na

  • 4 ks rybích filetů - např. pangasius, treska apod.
  • 100 g strouhanky
  • 1 hrnek nasekaných bylinek - petrželka, tymián, koriandr, šalvěj
  • 2 ks větších syrových brambor
  • 4 špetky soli
  • 4 plátky másla

Postup přípravy

  1. Brambory nastrouhejte do mísy, přidejte nasekané bylinky, strouhanku a sůl. Dobře promíchejte.
  2. Na dno zapékací misky rozprostřete část brambor se strouhankou, na směs položte rybí filety a přikryjte zbytkem brambor.
  3. Nahoru položte plátky másla, přikryjte a dejte do trouby vyhřáté na 180 °C.
  4. Pečte 20 minut, pak ryby odkryjte a pečte ještě 10 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,30g
  • Sacharidy:

    90,90g
    • Cukry:

      5,33g
  • Tuky:

    83,26g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 242 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

72

minut uklízení



Podobné recepty

Makrela s rozmarýnem

(10 hlasů)
40min
344 kJ

Makrela na čínském zelí

(10 hlasů)
45min
620 kJ

Plněný losos na víně

(13 hlasů)
45min
769 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryby v bylinkové strouhance

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat