Prostreno.cz

Ryba s harissou

Ryba pečená s paprikovým pyré a medem.

23.02.2014 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

366 kJ / 87 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Paprikové pyré promíchejte důkladně s medem.
  2. Rybu naporcujte, osolte a potřete paprikovým pyré s medem.
  3. Vložte do zapékací misky, podlijte vínem a pečte 20-25 minut. Podávejte s klínky limetky.

TIP:

Tradiční přísady na pálivou pastu harissa, tedy chilli papričky i směs koření, koupíte na trzích po celém Středomoří, zejména v arabských zemích.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    161,38 g
  • Sacharidy:

    59,15 g
    • Cukry:

      40,65 g
  • Tuky:

    9,35 g
  • Vláknina:

    3,45 g

Aktivita pro spálení:

255 kcal
31

minut jízdy na kole

24

minut běhu

76

minut uklízení





Podobné recepty

Makrela s angreštovou omáčkou

(9 hlasů)
55min
455 kJ

Ryba s koprovou omáčkou

(9 hlasů)
50min
651 kJ

Rybí jehly s rozmarýnem

(7 hlasů)
45min
287 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g

rajčatové pyré

21 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s harissou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba