Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s harissou

lanvin
14hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

319 kJ

energetická hodnota na 100g

200 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky5g sacharidy11g bílkoviny

Ryba pečená s paprikovým pyré a medem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g oblíbené ryby
  • 3 lžíce medu
  • 3 lžíce paprikového pyré - harissy
  • 4 špetky soli
  • 120 ml červeného suchého vína
  • 1 ks limetky

Postup přípravy

  • Paprikové pyré promíchejte důkladně s medem.
  • Rybu naporcujte, osolte a potřete paprikovým pyré s medem.
  • Vložte do zapékací misky, podlijte vínem a pečte 20-25 minut. Podávejte s klínky limetky.
TIP:

Tradiční přísady na pálivou pastu harissa, tedy chilli papričky i směs koření, koupíte na trzích po celém Středomoří, zejména v arabských zemích.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Makrela s angreštovou omáčkou

Makrela s angreštovou omáčkou

9 hlasů
55min 377 kJ 150 Kč
Ryba s koprovou omáčkou

Ryba s koprovou omáčkou

9 hlasů
50min 488 kJ 135 Kč
Rybí jehly s rozmarýnem

Rybí jehly s rozmarýnem

7 hlasů
45min 245 kJ 390 Kč
Platýz s cibulkou

Platýz s cibulkou

7 hlasů
30min 241 kJ 195 Kč
Grilovaná ryba s chilli papričkou

Grilovaná ryba s chilli papričkou

5 hlasů
55min 574 kJ 180 Kč
Grilovaná ryba

Grilovaná ryba

6 hlasů
55min 432 kJ 200 Kč

Články nejen o vaření