Prostreno.cz

Guláš se sterilovanou okurkou

Jedna ze sta variací na přípravu guláše.

Ohodnotit
(11 hlasů)
sun
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 434 kJ / 103 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy6g
tuky7g

Ingredience na

  • 600 g hovězího masa na guláš
  • 100 g sterilovaných okurek
  • 2 ks nakládaných kozích rohů
  • 4 lžíce oleje
  • 1 kostka hovězího vývaru
  • 150 ml kečupu
  • 3 lžíce worcestrové omáčky
  • 3 špetky mletého pepře
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na menší kousky, zprudka orestujte v rozpáleném oleji, osolte, opepřete, zalijte vodou, aby bylo maso přikryté, přidejte kostku vývaru a přikryté duste 40 minut.
  2. Přidejte na nudličky nakrájené okurky, jemně nakrájené kozí rohy, dochuťte worcesterem, přidejte kečup a duste až je maso měkké.
  3. Guláš můžete zahustit instantní jíškou, nebo nastrouhaným chlebem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,60g
  • Sacharidy:

    122,40g
    • Cukry:

      31,20g
  • Tuky:

    111,50g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 103 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Zabijačkový guláš

(13 hlasů)
1h a 20min
710 kJ

Krůtí guláš s jablky

(15 hlasů)
60min
632 kJ

Pikantní hovězí guláš

(12 hlasů)
55min
445 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Guláš se sterilovanou okurkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat