Prostreno.cz

Treska s petrželovým přelivem

Opečená treska s jednoduchou omáčkou.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 728 kJ / 174 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy6g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V kastrolu nechte rozehřát olej, přidejte mouku, promíchejte, zalijte bílým vínem, vývarem a vařte 10 minut.
  2. Přidejte nasekanou petrželku, osolte, opepřete podle chuti a vařte ještě 5 minut.
  3. Tresku rozdělte na 8 kousků, osolte a opepřete.
  4. Na másle orestujte na plátky nakrájený česnek, přidejte kousky ryby a rybu zvolna opečte ze všech stran.
  5. Rybu podávejte s omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,40g
  • Sacharidy:

    188,40g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    187,78g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 174 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s mrkví

(11 hlasů)
50min
397 kJ

Treska pečená se zeleninou

(11 hlasů)
45min
609 kJ

Treska v kokosu

(10 hlasů)
55min
461 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska s petrželovým přelivem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat