Prostreno.cz

Telecí maso s olivami

Telecí kostky s plátky citrónu a olivami.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 1h a 45min

    15min příprava

    1h a 30min vaření

  • 526 kJ / 125 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy10g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Telecí maso nakrájejte na kostky, osolte a opepřete.
  2. Maso opečte spolu s nakrájenou cibulí na oleji, ke konci restování přidejte na plátky nakrájený česnek.
  3. Přidejte citrónovou kůru, tymián, bobkový list, vývar a přikryté zvolna vařte, až je maso zcela měkké, přibližně 1 hodinu.
  4. V misce rozšlehejte mouku se 2 lžícemi vody a za stálého míchání přidejte k masu.
  5. Přidejte olivy, plátky citronu a vařte ještě přibližně 15 minut.
  6. Posypte mandlemi, koriandrem a podávejte nejlépe s kuskusem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,50g
  • Sacharidy:

    304,20g
    • Cukry:

      12,20g
  • Tuky:

    204,78g
  • Vláknina:

    85,80g

Aktivita pro spálení: 125 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

37

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí maso s olivami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat