Prostreno.cz

Telecí maso s olivami

Telecí kostky s plátky citrónu a olivami.

25.02.2014 lanvin
1h a 45min

15min příprava

1h a 30min vaření

484 kJ / 115 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Telecí maso nakrájejte na kostky, osolte a opepřete.
  2. Maso opečte spolu s nakrájenou cibulí na oleji, ke konci restování přidejte na plátky nakrájený česnek.
  3. Přidejte citrónovou kůru, tymián, bobkový list, vývar a přikryté zvolna vařte, až je maso zcela měkké, přibližně 1 hodinu.
  4. V misce rozšlehejte mouku se 2 lžícemi vody a za stálého míchání přidejte k masu.
  5. Přidejte olivy, plátky citronu a vařte ještě přibližně 15 minut.
  6. Posypte mandlemi, koriandrem a podávejte nejlépe s kuskusem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    180,73 g
  • Sacharidy:

    251,08 g
    • Cukry:

      15,35 g
  • Tuky:

    130,09 g
  • Vláknina:

    68,16 g

Aktivita pro spálení:

605 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

180

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí s houbami

(9 hlasů)
2h a 40min
392 kJ

Telecí maso s karotkou

(11 hlasů)
1h a 35min
702 kJ

Závitky z telecího masa

(8 hlasů)
2h a 20min
599 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí maso s olivami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba