Prostreno.cz

Telecí maso s karotkou

Jemné telecí maso s karotkou a hráškem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 35min

    15min příprava

    1h a 20min vaření

  • 671 kJ / 160 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy7g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso osolte, opepřete a stáhněte potravinářským provázkem.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte nakrájenou slaninu a restujte tak 1 minutu.
  3. Na slanině s cibulí opečte ze všech stran připravené maso.
  4. Maso i s cibulí přeložte do pekáčku, podlijte malým množstvím vody, nebo vývaru, posypte šalvějí, přikryjte a duste v troubě přibližně 1 hodinu.
  5. Na rozehřátém másle poduste nakrájenou karotku s hráškem. Podle chuti osolte a opepřete.
  6. Měkké maso nakrájejte na plátky a podávejte s karotkou a hráškem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    86,86g
  • Sacharidy:

    142,74g
    • Cukry:

      15,96g
  • Tuky:

    242,60g
  • Vláknina:

    1,90g

Aktivita pro spálení: 160 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí maso s karotkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat