Prostreno.cz

Telecí maso s karotkou

Jemné telecí maso s karotkou a hráškem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 35min

    15min příprava

    1h a 20min vaření

  • 673 kJ / 161 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy7g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso osolte, opepřete a stáhněte potravinářským provázkem.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte nakrájenou slaninu a restujte tak 1 minutu.
  3. Na slanině s cibulí opečte ze všech stran připravené maso.
  4. Maso i s cibulí přeložte do pekáčku, podlijte malým množstvím vody, nebo vývaru, posypte šalvějí, přikryjte a duste v troubě přibližně 1 hodinu.
  5. Na rozehřátém másle poduste nakrájenou karotku s hráškem. Podle chuti osolte a opepřete.
  6. Měkké maso nakrájejte na plátky a podávejte s karotkou a hráškem.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Telecí maso s karotkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat