Prostreno.cz

Telecí maso s karotkou

Jemné telecí maso s karotkou a hráškem.

22.10.2013 lanvin
1h a 35min

15min příprava

1h a 20min vaření

714 kJ / 170 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte, opepřete a stáhněte potravinářským provázkem.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte nakrájenou slaninu a restujte tak 1 minutu.
  3. Na slanině s cibulí opečte ze všech stran připravené maso.
  4. Maso i s cibulí přeložte do pekáčku, podlijte malým množstvím vody, nebo vývaru, posypte šalvějí, přikryjte a duste v troubě přibližně 1 hodinu.
  5. Na rozehřátém másle poduste nakrájenou karotku s hráškem. Podle chuti osolte a opepřete.
  6. Měkké maso nakrájejte na plátky a podávejte s karotkou a hráškem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    272,56 g
  • Sacharidy:

    150,80 g
    • Cukry:

      37,87 g
  • Tuky:

    167,00 g
  • Vláknina:

    64,00 g

Aktivita pro spálení:

589 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

175

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí na bílém víně

(7 hlasů)
1h a 30min
549 kJ

Telecí plátky s kiwi

(10 hlasů)
30min
536 kJ

Plněné telecí rolády

(7 hlasů)
1h a 30min
418 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí maso s karotkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba