Prostreno.cz

Slávky v červeném víně

Slávky jsou pro milovníky mořských plodů pochoutka.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 25min

    10min příprava

    15min vaření

  • 441 kJ / 105 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy7g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Ve woku rozehřejte olej, orestujte drobně nakrájenou cibuli, vložte mušle, prudčeji opečte a zmírněte oheň.
  2. Přilijte červené víno, osolte, opepřete, přidejte kečup a lžíci cukru.
  3. Za častého míchání duste 10 minut.
  4. Před dokončením vmíchejte do směsi lžíci drobně nasekané petrželky a pokrm můžete zjemnit lžící másla.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,00g
  • Sacharidy:

    206,10g
    • Cukry:

      130,20g
  • Tuky:

    104,60g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 105 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Slávky se zakysanou smetanou

(5 hlasů)
30min
519 kJ

Slávky po italsku

(6 hlasů)
40min
454 kJ

Slávky s fenyklem

(3 hlasů)
35min
256 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Slávky v červeném víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat