Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušený králík v červeném víně

lanvin
6hlasů
Hodnotit

1h a 15min

15min příprava

60min vaření

150 kJ

energetická hodnota na 100g

250 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky5g sacharidy1g bílkoviny
porce králíka obalené v mandlové mouce, dušené v červeném víně se zeleninou

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks naporcovaný králík
  • 5 špetek soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 100 g mandlové mouky
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 ks nakrájené cibule
  • 250 g žampiónů nebo jiných hub
  • 2 ks velké červené papriky
  • 6 stroužků nakrájeného česneku
  • 400 g konzervovaných rajčat
  • 200 ml suchého červeného vína
  • 100 ml kuřecího vývaru
  • 2 lžíce kaparů
  • 2 snítky čerstvého oregana
  • Na posypání
  • 4 lístky čerstvé bazalky

Postup přípravy

  • Králíka osolte,opepřete a obalte v mandlové mouce.
  • V kastrolu na oleji porce králíka opečte ze všech stran.
  • Přidejte nakrájenou cibuli , nakrájené žampiony a nakrájenou papriku a česnekem.
  • Posypte nasekaným oreganem ,přidejte scezená rajčata, červené víno, kuřecí vývar, kapary a duste přikryté 50 minut.
  • Před podáváním posypte nakrájenou bazalkou Podávejte s těstovinou
Pórkový chlebíček

Pórkový chlebíček

1 hlas
1h a 25min 888kJ 99 Kč
Jahody se zmrzlinou a mandlemi

Jahody se zmrzlinou a mandlemi

1 hlas
20min 588kJ 180 Kč

Podobné recepty

Články nejen o vaření