Prostreno.cz

Polévka z bílé ryby

Na tuto polévku je nejlépe použít maso ze sumce.

02.04.2014 Mikeš
40min

15min příprava

25min vaření

277 kJ / 66 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné brambory, mrkev ,cibuli ,česnek a celer nakrájejte na tenké proužky a restujte 5 minut na másle, zalijte vývarem, přidejte ve vodě rozmíchaný škrob a vařte 10 minut.
  2. Přidejte na kousky nakrájenou rybu, smetanu a vařte 10 minut.
  3. Podle chuti osolte, opepřete a podávejte posypané pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    105,32 g
  • Sacharidy:

    186,75 g
    • Cukry:

      27,65 g
  • Tuky:

    94,87 g
  • Vláknina:

    16,73 g

Aktivita pro spálení:

282 kcal
35

minut jízdy na kole

26

minut běhu

84

minut uklízení





Podobné recepty

Květáková polévka s pivem

(21 hlasů)
45min
476 kJ

Polévka s čedarem a jablky

(18 hlasů)
55min
390 kJ

Tortellini polévka

(14 hlasů)
40min
398 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Sumec

105 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T6 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z bílé ryby

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba