Prostreno.cz

Rajčatová polévka s rybím masem

Polévka z rajské šťávy s rybou a kukuřicí.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 290 kJ / 69 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy7g
tuky2g

Ingredience na

  • 300 ml vody
  • 500 ml rajčatové šťávy
  • 1 kostka zeleninového vývaru
  • 200 g mražené kukuřice
  • 1 ks mrkev - na nudličky nakrájené
  • 400 g rybího filé bez kosti
  • 50 g černých oliv
  • 250 ml smetany
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Do hrnce s vodou přidejte rajčatovou šťávu, kostku vývaru, kukuřici, mrkev a vařte 10 minut.
  2. Přidejte na kousky nakrájenou rybu, olivy, smetanu a vařte dalších 10 minut.
  3. Polévku můžete zahustit škrobovou moučkou.
  4. Polévku podle chuti osolte a podávejte.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(14 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(20 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(34 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rajčatová polévka s rybím masem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat