Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krkonošský bramborák s jablky

lanvin
31hlasů
Hodnotit

50min

15min příprava

35min vaření

929 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky42g sacharidy6g bílkoviny

Skvělý recept ze staré kuchařky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg brambor
  • 1 dcl mléka
  • 1-2 stroužku česneku
  • 1 lžička majoránky
  • 2 lžičky soli
  • 1 lžička pepře
  • 2 ks vajec
  • 15-20 dkg hladké mouky
  • 1 lžíce sádla
  • 3 ks jablek
  • 3 lžíce másla

Postup přípravy

  • Brambory nastrouhejte, nechte chvíli stát a slijte. Přidejte mléko, sůl, majoránku, pepř, vejce, česnek a mouku.
  • Vzniklé těsto vlijte na plech vymazaný sádlem. Nahoru dejte nastrouhané jablka. Upečte do červena. Upečený pokapejte máslem a podávejte.
Salát z řapíkatého celeru

Salát z řapíkatého celeru

2 hlasy
878kJ 130 Kč
Koláč plněný máslovým krémem

Koláč plněný máslovým krémem

4 hlasy
1h a 10min 1461kJ 150 Kč

Podobné recepty

Bramboráčky se zakysanou smetanou

Bramboráčky se zakysanou smetanou

17 hlasů
20min 425 kJ 45 Kč
Bramborák

Bramborák

20 hlasů
40min 457 kJ 28 Kč
Cuketové bramboráčky

Cuketové bramboráčky

26 hlasů
40min 741 kJ 31 Kč
Rychlý bramborák

Rychlý bramborák

29 hlasů
20min 971 kJ 26 Kč
Kuře s bramboráčky

Kuře s bramboráčky

20 hlasů
2h a 5min 439 kJ 76 Kč
Kynutý bramborák

Kynutý bramborák

26 hlasů
60min 802 kJ 65 Kč

Články nejen o vaření