Prostreno.cz

Znojemská s rýží

česká klasika
09.04.2014 lentilka
2h a 5min

15min příprava

1h a 50min vaření

376 kJ / 89 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte, nakrájejte najemno a osmahněte na oleji.
  2. Hovězí plátky mírně naklepejte, po stranách nařízněte, aby se nekroutily, a z obou stran hodně osolte a opepřete,postupně je dávejte do hrnce a nechte maso zatáhnout.
  3. Mírně podlijte vodou, přidejte jednu lžíci hořčice, přiklopte a duste hodinu a půl doměkka.
  4. Poté přidejte polovinu okurek pokrájených na kolečka, kolečka párků a druhou lžíci hořčice. Čtvrt hodiny duste a poté vsypte nakrájená vařená vejce a zbývající okurky.
  5. Chvilku povařte a podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,30 g
  • Sacharidy:

    110,26 g
    • Cukry:

      5,20 g
  • Tuky:

    143,55 g
  • Vláknina:

    1,00 g

Aktivita pro spálení:

89 kcal
11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

26

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Znojemská s rýží

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba