Prostreno.cz

Vepřový guláš s tuřínem

vepřový guláš se zeleninou
Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 302 kJ / 72 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy6g
tuky4g

Ingredience na

  • 600 g vepřového masa na guláš
  • 6 ks brambor
  • 200 g mrkve
  • 200 g tuřínu
  • 1 kostka kuřecího vývaru
  • 1.2 l vody
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/4 lžičky mletého pepře
  • 1 lžíce strouhané citrónové kůry
  • 4 lžíce nasekaných čerstvých bylinek - tymián, bazalka nebo petržel

Postup přípravy

  1. Oloupané brambory a zeleninu nakrájejte na kostičky.
  2. Maso nakrájené na kostky , brambory a zeleninu dejte do hrnce ,zalijte vodou přidejte kostku vývaru a přikryté vařte 30 minut,nebo dokud není maso měkké
  3. Dochuťte solí, pepřem ,citrónovou kůrou ,posypte bylinkami a podávejte




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš s tuřínem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat