Prostreno.cz

Salát s nivou

křupavý, příjemně ostrý – v každém případě zajímavý.
08.05.2014 lentilka
20min

20min příprava

0min vaření

628 kJ / 150 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rozmačkaný zelený pepř zalijte oběma druhy oleje a octem, osolte a promíchejte.
  2. Čekanku zbavte zavadlých listů a dolní části košťálu,listy rozdělte na talíře, velké překrojte ,nebo natrhejte na menší kousky.
  3. Hrušky zbavte stopek a nakrájejte po délce na čtvrtky,vykrojte jádřince a pak ovoce rozkrájejte na tenké plátky. Ty naaranžujte na čekanku a zalijte polovinou zálivky.
  4. Zbylou zálivkou přelijte lístky rokety, promíchejte a pak je přidejte k čekance.
  5. Salát posypte ořechy,nivou a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,60 g
  • Sacharidy:

    25,98 g
    • Cukry:

      1,30 g
  • Tuky:

    95,05 g
  • Vláknina:

    11,76 g

Aktivita pro spálení:

266 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

79

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vinný list

93 kcal / 100g
B5 g
S17 g
T2 g

vlašské ořechy

730 kcal / 100g
B14,6 g
S10,9 g
T69,7 g

sýr niva

353 kcal / 100g
B20 g
S2 g
T29 g

Salát zelený

22 kcal / 100g
B1,09 g
S4,07 g
T0,16 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát s nivou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba