Prostreno.cz

Chřest s estragonem

Chřest přelitý estragonovým máslem.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 649 kJ / 155 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy9g
tuky12g

Ingredience na

  • 1 ks cibule
  • 100 g másla
  • 1/4 lžičky soli
  • 1 špetka mletého bílého pepře
  • 4 snítky čerstvého estragonu
  • 400 g zeleného chřestu
  • 1/2 ks limetky

Postup přípravy

  1. Jemně nakrájenou cibuli nechte zesklovatět na másle, přidejte pepř a nasekaný estragon.
  2. Očištěný chřest povařte v osolené vodě 5 až 7 minut.
  3. Scezený chřest dejte na talíř a přelijte připraveným máslem.
  4. Hned podávejte s klínky limetky.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřest s estragonem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat