Prostreno.cz

Dušená treska s kari kořením

ryba podle indického receptu
Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 863 kJ / 206 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy8g
tuky19g

Ingredience na

  • 600 filé tresky - nebo jiné bílé ryby
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 ks pórek
  • 150 g cherry rajčátek
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžičky kari koření
  • 250 ml smetany
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1 hrst nasekaných lístků koriandru

Postup přípravy

  1. Rybí filé nakrájejte na menší porce. Očištěný pórek nakrájejte na plátky,rajčata překrojte na polovinu.
  2. Na rozehřátém másle restujte pórek přibližně 1 minutu , přidejte kari,mouku a míchejte minutu.
  3. Za stálého míchání přidejte smetanu a důkladně promíchejte metličkou,povařte 5 minut
  4. Přidejte ryby,rajčata a duste 10 minut, nakonec vmíchejte koriandr a podle chuti osolte



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,92g
  • Sacharidy:

    97,70g
    • Cukry:

      5,80g
  • Tuky:

    119,10g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 206 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Dušená treska s kari kořením

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat