Prostreno.cz

Krůtí plátky na estragonu

Sladko-kyselá kombinace ovoce, bílého vína a estragonu.

27.05.2014 lentilka
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

809 kJ / 193 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Do zapékací misky dejte nakrájenou cibuli, nakrájené jablko, celer, na plátky nakrájený česnek a švestky.
  3. Maso omyjte, osolte, opepřete a přidejte do misky, posypte estragonem podlijte vínem, vývarem a navrch masa položte dva plátky másla.
  4. Pečte přiklopené přibližně 35 minut, pak odkryté 15 minut.
  5. Maso vyndejte a omáčku propasírujte přes sítko.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    180,37 g
  • Sacharidy:

    646,45 g
    • Cukry:

      371,49 g
  • Tuky:

    177,45 g
  • Vláknina:

    71,89 g

Aktivita pro spálení:

1181 kcal
147

minut jízdy na kole

112

minut běhu

352

minut uklízení





Podobné recepty

Dušené kuřecí paličky

(8 hlasů)
1h a 5min
861 kJ

Lilek plněný krůtím masem

(16 hlasů)
1h a 20min
428 kJ

Pečená kuřecí prsa

(12 hlasů)
55min
992 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krůtí plátky na estragonu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba