Prostreno.cz

Lotrinská omeleta v housce

Vydatná svačina, nebo snídaně.

31.05.2014 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

786 kJ / 187 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C. Plech o rozměrech zhruba 20 x 30 cm vyložte pečicím papírem.
  2. V míse vidličkou našlehejte vejce a mléko, přidejte šunku, čedar a bylinky a nakonec osolte.
  3. Vlijte na plech, posypte dalším čedarem a pečte třicet až pětatřicet minut dozlatova.
  4. Nechte chvíli zchladnout, poté nakrájejte na čtverce.
  5. Housky rozřízněte, na spodní díly dejte salát, na něj čtverec omelety a přiklopte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    299,56 g
  • Sacharidy:

    616,24 g
    • Cukry:

      72,56 g
  • Tuky:

    175,25 g
  • Vláknina:

    27,16 g

Aktivita pro spálení:

694 kcal
86

minut jízdy na kole

66

minut běhu

207

minut uklízení





Podobné recepty

Frittata s jarní cibulkou

(36 hlasů)
40min
436 kJ

Omeleta plněná hříbky

(16 hlasů)
40min
700 kJ

Plněná omeleta

(13 hlasů)
50min
669 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Lotrinská omeleta v housce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba