Prostreno.cz

Karbanátky s klobásou

Karbenátky z krůtího masa s klobásou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 10min

    30min příprava

    40min vaření

  • 868 kJ / 207 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny21g
sacharidy3g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou klobásu nasekejte na velmi malé kousky, dejte do mísy.
  2. Přidejte mleté maso, fenykl, česnek, pepř, kayenský pepř, podle chuti osolte a promíchejte.
  3. Přidejte pistácie, petrželku a ještě jednou promíchejte.
  4. Uložte je do uzavíratelné nádoby a nechte v chladu nejméně 1 hodinu, nejlépe přes noc.
  5. Karbenátky opečte z obou stran na malém množství oleje, pak je uložte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 30 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    93,30g
  • Sacharidy:

    202,10g
    • Cukry:

      23,40g
  • Tuky:

    80,38g
  • Vláknina:

    65,00g

Aktivita pro spálení: 207 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení



Podobné recepty

Mleté maso s rýží

(29 hlasů)
35min
618 kJ

Kuličky z mletého masa

(15 hlasů)
60min
985 kJ

Mleté maso s kukuřicí

(16 hlasů)
50min
888 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Karbanátky s klobásou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat