Pstruzi na grilu
Gilovaný pstruh s rybízem a tymiánem.
-
35min
15min příprava
20min vaření
-
475 kJ / 113 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny8g
sacharidy10g
tuky6g
Ingredience na
- 2 ks
pstruhů
- 3 špetky
soli a pepře
- 2 lžíce
řepkového oleje
- 1 hrnek
červeného rybízu
- 6 snítek
čerstvého tymiánu
- K podávání
- 1 ks
citrónu
- nakrájený na plátky
Postup přípravy
- Pstruhy na povrchu několikrát nařízněte ostrým nožem, potřete olejem, osolte je a opepřete.
- Pstruhy naplňte rybízem a tymiánem, vložte do mřížky na grilování ryb a grilujte přibližně 8 - 10 minut z každé strany.
- Podávejte s plátky citrónu.