Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rosol z jablečné šťávy

lentilka
12hlasů
Hodnotit

20min

15min příprava

5min vaření

88 kJ

energetická hodnota na 100g

65 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky5g sacharidy1g bílkoviny

Výborný jablečný rosol s citrónovou šťávou, na tousty, palačinky a k přípravě sladkostí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 l jablečné šťávy
  • 200 ml citrónové šťávy
  • 2 balení želírovacího ovocného cukru
  • 4 ks kardamomu

Postup přípravy

  • Obě šťávy nalijte do hrnce a dobře promíchejte s želírovacím cukrem. Za stálého míchání přiveďte k varu a vařte 3 minuty.
  • Naplňte připravené horké sklenice, do každé dejte jeden kousek kardamomu a uzavřete víčky. Sklenice otočte na 5 minut dnem vzhůru.
Špenátový salát s houbami

Špenátový salát s houbami

30min 792kJ 130 Kč
Jablečné řezy

Jablečné řezy

1h a 35min 973kJ 170 Kč

Podobné recepty

Meruňkový džem

Meruňkový džem

13 hlasů
40min 238 kJ 45 Kč
Broskvový džem

Broskvový džem

11 hlasů
55min 509 kJ 55 Kč
Rybízové želé

Rybízové želé

14 hlasů
20min 111 kJ 120 Kč
Ostružinový džem

Ostružinový džem

17 hlasů
30min 823 kJ 120 Kč
Hruškový džem

Hruškový džem

16 hlasů
25min 159 kJ 55 Kč
Brusinkovo hrušková marmeláda

Brusinkovo hrušková marmeláda

16 hlasů
25min 215 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření