Prostreno.cz

Marináda s fenyklem

Marináda s fenyklem a oreganem vhodná k marinování jehněčího masa.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 1355 kJ / 323 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy18g
tuky29g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Semena fenyklu rozdrťte v hmoždíři.
  2. Do misky dejte pomerančovou kůru a šťávu, přidejte olivový olej, jemně nasekaný česnek a oregáno.
  3. Důkladně prošlehejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,10g
  • Sacharidy:

    138,00g
    • Cukry:

      16,00g
  • Tuky:

    104,98g
  • Vláknina:

    47,00g

Aktivita pro spálení: 323 kcal

40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

96

minut uklízení



Podobné recepty

Zapečený cuketový krém

(8 hlasů)
55min
422 kJ

Brusinkový relisch

(8 hlasů)
1h a 5min
793 kJ

Sýrový dip

(12 hlasů)
50min
1336 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Marináda s fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat