Prostreno.cz

Kuřecí vývar se zeleninou

Silný kuřecí vývar se spoustou zeleniny, jako hlavní chod.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 301 kJ / 72 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy11g
tuky2g

Ingredience na

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 ks pórku - pouze bílá část
  • 1 ks cibule fenyklu
  • 1 ks mrkve
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 1.5 l kuřecího vývaru
  • 1 ks kuřecího prsního řízku - á 200 g
  • 100 g vařených těstovin
  • 1 šálek mražené kukuřice
  • 1 šálek nasekané petrželky

Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji orestujte nakrájený pórek, jemně nakrájený fenykl, oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev a na tenké plátky nakrájený celer, přidejte vývar, na kousky pokrájené kuřecí maso a vařte 20 minut.
  2. V polovině vaření přidejte kukuřici.
  3. Podávejte s těstovinou, hustě posypané petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,44g
  • Sacharidy:

    145,80g
    • Cukry:

      20,00g
  • Tuky:

    107,65g
  • Vláknina:

    15,10g

Aktivita pro spálení: 72 kcal

9

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení



Podobné recepty

Kuřecí polévka se ztracenými vejci

(19 hlasů)
25min
364 kJ

Zeleninový krém s vejci

(21 hlasů)
45min
405 kJ

Květáková polévka s pivem

(21 hlasů)
45min
495 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí vývar se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat