Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Srnčí plátky s omáčkou ze zeleného pepře

lanvin
14hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

780 kJ

energetická hodnota na 100g

245 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky1g sacharidy11g bílkoviny

Grilované srnčí plátky s pepřovou omáčkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 plátky srnčí kýty
  • 1 lžíce mix koření na zvěřinu
  • 6 lžic oleje
  • 150 ml bílého suchého vína
  • 1 lžíce drceného zeleného pepře
  • 120 ml smetany
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  • Koření promíchejte s olejem, potřete plátky masa a nechte nejlépe přes noc v chladu.
  • V rendlíku přiveďte k varu víno, přidejte zelený pepř, smetanu a vařte, až se tekutina odpaří na polovinu, dochuťte solí.
  • Plátky masa grilujte na rozehřátém grilu 5 - 7 minut z každé strany.
  • Maso podávejte s připravenou omáčkou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

5 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

3 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Kančí na slanině

Kančí na slanině

11 hlasů
2h a 30min 591 kJ 239 Kč
Pečené srnčí maso s jablky

Pečené srnčí maso s jablky

7 hlasů
1h a 25min 476 kJ 590 Kč
Jelení svíčková

Jelení svíčková

15 hlasů
60min 490 kJ 258 Kč
Srnčí na houbách

Srnčí na houbách

6 hlasů
7h a 55min 405 kJ 210 Kč
Marinované srnčí maso

Marinované srnčí maso

10 hlasů
60min 529 kJ 345 Kč
Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

18 hlasů
1h a 50min 841 kJ 211 Kč

Články nejen o vaření