Prostreno.cz

Srnčí plátky s omáčkou ze zeleného pepře

Grilované srnčí plátky s pepřovou omáčkou.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 1051 kJ / 251 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy2g
tuky18g

Ingredience na

  • 4 plátky srnčí kýty
  • 1 lžíce mix koření na zvěřinu
  • 6 lžic oleje
  • 150 ml bílého suchého vína
  • 1 lžíce drceného zeleného pepře
  • 120 ml smetany
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Koření promíchejte s olejem, potřete plátky masa a nechte nejlépe přes noc v chladu.
  2. V rendlíku přiveďte k varu víno, přidejte zelený pepř, smetanu a vařte, až se tekutina odpaří na polovinu, dochuťte solí.
  3. Plátky masa grilujte na rozehřátém grilu 5 - 7 minut z každé strany.
  4. Maso podávejte s připravenou omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,12g
  • Sacharidy:

    69,40g
    • Cukry:

      6,20g
  • Tuky:

    139,60g
  • Vláknina:

    25,00g

Aktivita pro spálení: 251 kcal

31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení



Podobné recepty

Kančí na slanině

(13 hlasů)
2h a 30min
1089 kJ

Pečené srnčí maso s jablky

(7 hlasů)
1h a 25min
616 kJ

Jelení svíčková

(15 hlasů)
60min
609 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Srnčí plátky s omáčkou ze zeleného pepře

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat