Prostreno.cz

Srnčí plátky s omáčkou ze zeleného pepře

Grilované srnčí plátky s pepřovou omáčkou.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 810 kJ / 193 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy2g
tuky15g

Ingredience na

  • 4 plátky srnčí kýty
  • 1 lžíce mix koření na zvěřinu
  • 6 lžic oleje
  • 150 ml bílého suchého vína
  • 1 lžíce drceného zeleného pepře
  • 120 ml smetany
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Koření promíchejte s olejem, potřete plátky masa a nechte nejlépe přes noc v chladu.
  2. V rendlíku přiveďte k varu víno, přidejte zelený pepř, smetanu a vařte, až se tekutina odpaří na polovinu, dochuťte solí.
  3. Plátky masa grilujte na rozehřátém grilu 5 - 7 minut z každé strany.
  4. Maso podávejte s připravenou omáčkou.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(20 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Srnčí plátky s omáčkou ze zeleného pepře

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat