40min
20min příprava
20min vaření
293 kJ
energetická hodnota na 100g
155 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky5g sacharidy5g bílkoviny
Pečené ryby s italskou salátovou zálivkou.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
4 porce
rybího filé á 180 g
- platýz, treska
1 ks
mrkve
1 stonek
řapíkatého celeru
1 ks
červené cibule
1 ks
středně velké cukety
8 ks
nakrájených žampionů
120 ml
italské salátové zálivky
Postup přípravy
Porce ryby uložte do zapékací misky.
Mrkev nakrájejte na nudličky, cuketu na plátky, cibuli na klínky a celer na tenké plátky.
Zeleninu nasypte kolem ryby, přidejte nakrájené žampióny, pokapejte salátovou zálivkou a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20 minut.