Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba pečená se zeleninou

lanvin
16hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

293 kJ

energetická hodnota na 100g

155 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky5g sacharidy5g bílkoviny

Pečené ryby s italskou salátovou zálivkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce rybího filé á 180 g - platýz, treska
  • 1 ks mrkve
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 1 ks červené cibule
  • 1 ks středně velké cukety
  • 8 ks nakrájených žampionů
  • 120 ml italské salátové zálivky

Postup přípravy

  • Porce ryby uložte do zapékací misky.
  • Mrkev nakrájejte na nudličky, cuketu na plátky, cibuli na klínky a celer na tenké plátky.
  • Zeleninu nasypte kolem ryby, přidejte nakrájené žampióny, pokapejte salátovou zálivkou a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20 minut.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Filé pstruha na másle

Filé pstruha na másle

16 hlasů
40min 530 kJ 220 Kč
Grilovaný losos

Grilovaný losos

18 hlasů
35min 613 kJ 180 Kč
Pečený pstruh

Pečený pstruh

11 hlasů
40min 427 kJ 120 Kč
Pstruh s citronovou omáčkou

Pstruh s citronovou omáčkou

16 hlasů
50min 761 kJ 165 Kč
Dušený mořský vlk

Dušený mořský vlk

12 hlasů
45min 374 kJ 110 Kč
Ryba pod citrónovou peřinkou

Ryba pod citrónovou peřinkou

9 hlasů
40min 222 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření