Prostreno.cz

Čekanková polévka

Polévka z čerstvé čekanky s restovanými kostičkami uzené slaniny.

Ohodnotit
(16 hlasů)
25.02.2015 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

368 kJ / 87 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Odstraňte vnější listy čekanky a čekanku nakrájejte na tenké proužky.
  2. Oloupané jablko nakrájejte na malé kousky.
  3. Nakrájenou slaninu orestujte na pánvi do křupava.
  4. V hrnci rozehřejte máslo, přidejte mouku, kari koření a 2 minuty míchejte. Za stálého míchání přidejte vodu.
  5. Vložte kousky jablka, čekanku a kostku vývaru, vařte 10 minut.
  6. Vmíchejte slaninu a podle chuti osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    66,10 g
  • Sacharidy:

    161,40 g
    • Cukry:

      16,94 g
  • Tuky:

    132,80 g
  • Vláknina:

    41,00 g

Aktivita pro spálení:

87 kcal
10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení





Podobné recepty

Houbová polévka

(23 hlasů)
55min
215 kJ

Kuřecí vývar ochucený špetkou skořice

(25 hlasů)
45min
232 kJ

Podzimní polévka s kukuřicí

(22 hlasů)
50min
272 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Čekanková polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba