Prostreno.cz

Jehněčí kotleta s cizrnou

Dušené jehněčí kotlety s cizrnou a sušenými meruňkami.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 1034 kJ / 247 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy36g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Kotlety zprudka opečte na oleji.
  2. Smíchejte kmín, koriandr a mátu. Do kastrolu vložte kotlety a potřete je směsí kmínu, koriandru a máty.
  3. Přidejte nakrájenou cibuli, zalijte vývarem a duste přibližně 1 hodinu a 30 minut.
  4. Přidejte propláchnutou, scezenou cizrnu a napůl překrojené meruňky. Duste, až je maso zcela měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,50g
  • Sacharidy:

    166,60g
    • Cukry:

      67,00g
  • Tuky:

    164,35g
  • Vláknina:

    35,00g

Aktivita pro spálení: 247 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

73

minut uklízení



Podobné recepty

Grilovaný jehněčí kebab

(20 hlasů)
50min
484 kJ

Plněné jehněčí plátky

(24 hlasů)
40min
685 kJ

Kořeněné jehněčí kotletky

(10 hlasů)
35min
1128 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotleta s cizrnou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat