Prostreno.cz

Jehněčí kotleta s cizrnou

Dušené jehněčí kotlety s cizrnou a sušenými meruňkami.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 909 kJ / 217 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy36g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Kotlety zprudka opečte na oleji.
  2. Smíchejte kmín, koriandr a mátu. Do kastrolu vložte kotlety a potřete je směsí kmínu, koriandru a máty.
  3. Přidejte nakrájenou cibuli, zalijte vývarem a duste přibližně 1 hodinu a 30 minut.
  4. Přidejte propláchnutou, scezenou cizrnu a napůl překrojené meruňky. Duste, až je maso zcela měkké.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotleta s cizrnou

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat