Prostreno.cz

Jablka pošírovaná v jablečném cideru

Skvělý jablečný dezert s ciderem a zmrzlinou.

Ohodnotit
(18 hlasů)
sun
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 1129 kJ / 269 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy46g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cider, cukr, skořici, hřebíček, badyán a pepř přiveďte k varu a vařte 10 minut.
  2. Do sirupu vložte oloupaná jablka a vařte přibližně 10 minut, jablka se nesmí rozvařit.
  3. Jablka vyndejte a sirup vařte, až se zredukuje na polovinu.
  4. Podávejte se zmrzlinou, posypané sušenkami, pokapané sirupem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,70g
  • Sacharidy:

    497,50g
    • Cukry:

      144,00g
  • Tuky:

    61,52g
  • Vláknina:

    80,00g

Aktivita pro spálení: 269 kcal

33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení



Podobné recepty

Hrušky se sýrem a pistáciemi

(21 hlasů)
50min
237 kJ

Mandarinky s jogurtem

(26 hlasů)
40min
608 kJ

Pistáciová rýže

(19 hlasů)
45min
719 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jablka pošírovaná v jablečném cideru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat