Prostreno.cz

Mexický Dip

Horký dip k chipsům, zelenině, nebo tortillám.

Ohodnotit
(23 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 756 kJ / 180 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy5g
tuky11g

Ingredience na

  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 200 ml rajčatové salsy
  • 60 ml zakysané smetany
  • 200 g strouhaného sýra - nejlépe čedaru

Postup přípravy

  1. V hrnci na mírném ohni nechte rozehřát máslo.
  2. Přidejte mouku a promíchejte.
  3. Vmíchejte salsu a za stálého míchání přiveďte k varu.
  4. Přidejte zakysanou smetanu, sýr a pokračujte v míchání, až se sýr zcela roztaví.
  5. Nalijte do vhodné misky a servírujte horké.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mexický Dip

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat