Prostreno.cz

Vepřové kotlety s kaštany

Marinované dušené kotlety s jedlými kaštany.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 50min

    50min příprava

    60min vaření

  • 1005 kJ / 240 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy31g
tuky9g

Ingredience na

  • 4 ks vepřových kotlet bez kosti
  • 4 lžíce oleje
  • 60 ml sojové omáčky
  • 3 lžíce medu
  • 2 lžíce rýžového octa
  • 4 - 6 ks předvařených jedlých kaštanů - polotovar
  • 3 stroužky česneku
  • 2 ks jarní zelené cibulky
  • K podávání
  • 4 porce vařené rýže

Postup přípravy

  1. Vepřové kotlety uložte do nízké uzavíratelné misky.
  2. Maso pokapejte sojovou omáčkou promíchanou s medem a rýžovým octem, přikryjte a nechte 30 minut v chladu.
  3. Kotlety opečte z obou stran na oleji, přidejte jemně nasekaný česnek, podlijte vodou, nebo vývarem a duste doměkka.
  4. Před dokončením přidejte na plátky pokrájené kaštany.
  5. Podávejte s rýží, posypané nasekanou jarní cibulkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,90g
  • Sacharidy:

    255,00g
    • Cukry:

      85,60g
  • Tuky:

    124,48g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 240 kcal

30

minut jízdy na kole

22

minut běhu

71

minut uklízení



Podobné recepty

Špízy na japonský způsob

(16 hlasů)
1h a 10min
242 kJ

Vepřové kotlety s medovou marinádou

(19 hlasů)
1h a 15min
683 kJ

Brambory zapečené s mletým masem

(18 hlasů)
1h a 10min
533 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety s kaštany

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat