Čokoládový dezert s popcornem
Čokoládový pudinkový dezert s popcornem a arašídy vás určitě nezklame.
-
50min
45min příprava
5min vaření
-
1813 kJ / 433 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny3g
sacharidy82g
tuky10g
Ingredience na
- 30 g
másla
- 1a1/2 kg
třtinového cukru
- 3 lžičky
medu
- 1 hrnek
přírodního popcornu
- 1 hrst
pražených arašídů
- 400 g
čokoládového pudinkového dezertu
Postup přípravy
- Máslo, cukr a med přiveďte v rendlíku k varu, míchejte, až se cukr rozpustí.
- Odstavte z tepla a vmíchejte popcorn a nasekané arašídy.
- Směs rozprostřete na plech vyložený pečícím papírem a nechte zatuhnout, pak popcorn “rozdrolte“.
- Polovinu popcornu rozdělte do sklenic, na popcorn rozdělte čokoládový dezert a opět posypte popcornem.