Prostreno.cz

Čokoládový dezert s popcornem

Čokoládový pudinkový dezert s popcornem a arašídy vás určitě nezklame.

Ohodnotit
(21 hlasů)
sun
  • 50min

    45min příprava

    5min vaření

  • 1813 kJ / 433 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy82g
tuky10g

Ingredience na

  • 30 g másla
  • 1a1/2 kg třtinového cukru
  • 3 lžičky medu
  • 1 hrnek přírodního popcornu
  • 1 hrst pražených arašídů
  • 400 g čokoládového pudinkového dezertu

Postup přípravy

  1. Máslo, cukr a med přiveďte v rendlíku k varu, míchejte, až se cukr rozpustí.
  2. Odstavte z tepla a vmíchejte popcorn a nasekané arašídy.
  3. Směs rozprostřete na plech vyložený pečícím papírem a nechte zatuhnout, pak popcorn “rozdrolte“.
  4. Polovinu popcornu rozdělte do sklenic, na popcorn rozdělte čokoládový dezert a opět posypte popcornem.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Čokoládový dezert s popcornem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat