Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Játra s jablky

lanvin
18hlasů
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

555 kJ

energetická hodnota na 100g

75 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky5g sacharidy7g bílkoviny

Vepřová játra s dýni a jablky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 450 g vepřových jater
  • 3 špetky soli a pepře
  • 3 lžíce oleje
  • 3 lžíce másla
  • 2 ks menších jablek
  • 150 ml jablečné šťávy
  • 250 g dýně hokaido

Postup přípravy

  • V rendlíku rozehřejte 2 lžíce másla, přidejte na kostičky nakrájenou dýni, zalijte jablečnou šťávou a duste 15 minut.
  • Přidejte na kostičky nakrájená jablka a duste ještě 5 minut. Dýně, ani jablka by neměly být hodně měkké.
  • Na dvou lžících oleje a jedné lžíci másla orestujte doměkka na pátky nakrájená játra.
  • Hotová játra osolte a opepřete.
  • Játra podávejte s podušenou dýni a jablky.
Omeleta s dušenými jablky

Omeleta s dušenými jablky

4 hlasy
1h a 5min 796kJ 60 Kč
Plněný vepřový plátek

Plněný vepřový plátek

2 hlasy
1h a 35min 578kJ 200 Kč

Podobné recepty

Játra v hořčičné omáčce

Játra v hořčičné omáčce

10 hlasů
40min 560 kJ 80 Kč
Telecí játra s cibulí

Telecí játra s cibulí

9 hlasů
30min 435 kJ 130 Kč
Pikantní kuřecí játra

Pikantní kuřecí játra

11 hlasů
45min 569 kJ 95 Kč
Restovaná kuřecí játra

Restovaná kuřecí játra

13 hlasů
30min 694 kJ 65 Kč
Telecí játra s muškátovým vínem

Telecí játra s muškátovým vínem

9 hlasů
55min 662 kJ 130 Kč
Špejle s marinovanými kuřecími játry

Špejle s marinovanými kuřecími játry

14 hlasů
35min 166 kJ 55 Kč

Články nejen o vaření