Prostreno.cz

Rýžový salát

Rýžový salát s jablky a řapíkatým celerem.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 55min

    25min příprava

    30min vaření

  • 537 kJ / 128 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy25g
tuky2g

Ingredience na

  • 4 ks jablek
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 1 lžička kari koření
  • 300 g suché rýže
  • 1/2 svazku petržele nebo pažitky
  • 2 lžíce másla
  • 1/2 l zeleninového vývaru

Postup přípravy

  1. Rýži si uvařte podle návodu na obalu, místo vody, použijte zeleninový vývar.
  2. Jablka a celer drobně nakrájejte a poduste 5 minut na másle, okořeňte kari kořením.
  3. Rýži promíchejte s připravenými jablky, přidejte nasekanou pažitku, nebo petrželku.

TIP:

Můžete použít i kompotovanou dýni, kterou nemusíte dusit.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toasty s rajčaty

(23 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(12 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rýžový salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat