Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Zeleninová pánev

lanvin
20hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

329 kJ

energetická hodnota na 100g

86 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky7g sacharidy2g bílkoviny

Recept na jednoduchou, zdravou večeři. Zeleninová pánev zachutná i dětem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 250 g mrkve
  • 100 g celeru
  • 750 g bílého zelí
  • 4 lžíce oleje
  • 250 ml hovězího vývaru
  • 1/2 lžičky soli
  • 2 ks pórku
  • 2 lžíce másla
  • 3 lžíce čerstvé nasekané zelené petrželky
  • 1 špetka pepře

Postup přípravy

  • Očištěnou mrkev celer a zelí nakrájejte na proužky. Na větší hluboké pánvi rozehřejte olej a orestujte mrkev a celer.
  • Přidejte zelí, zalijte vývarem, osolte a duste, až je zelenina měkká. 10 minut před koncem dušení přidejte nakrájený pórek. Nakonec vmíchejte máslo, petrželku a pepř (pro děti pepř vynechte).
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Vesnická pánev s brambrorami

Vesnická pánev s brambrorami

9 hlasů
1h a 40min 628 kJ 112 Kč
Pánev s hlívou ústřičnou

Pánev s hlívou ústřičnou

10 hlasů
35min 811 kJ 60 Kč
Bramborová pánev se švestkami

Bramborová pánev se švestkami

9 hlasů
35min 868 kJ 65 Kč
Kuřecí pánev

Kuřecí pánev

8 hlasů
55min 652 kJ 120 Kč

Články nejen o vaření