Prostreno.cz

Celerové karbanátky

Zapomeňte na to, že celer patří jen do základu omáček a do polévek, připravte si skvělé karbanátky.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    25min příprava

    25min vaření

  • 762 kJ / 182 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy19g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný celer a mrkev nastrouhejte do mísy.
  2. Přidejte vejce, strouhaný sýr, podle chuti osolte a opepřete, přidejte petrželku a zahustěte asi 5 lžícemi cizrnové mouky.
  3. Z hmoty vytvarujte karbanátky, obalte je ve strouhance a opečte je na oleji.
  4. Karbanátky můžete uložit na plech vyložený pečícím papírem a péct v troubě předehřáté na 190 °C, přibližně 20 - 25 minut (podle velikosti karbanátků).
  5. Karbanátky, které budete péct v troubě potřete před pečením rozpuštěným máslem.
  6. Podávejte posypané nasekanou cibulkou, nejlépe s bramborovou kaší.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    73,43g
  • Sacharidy:

    240,58g
    • Cukry:

      17,40g
  • Tuky:

    147,41g
  • Vláknina:

    40,10g

Aktivita pro spálení: 182 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Špagety s hráškem

(40 hlasů)
40min
794 kJ

Pečená zelenina

(14 hlasů)
1h a 40min
213 kJ

Bramborové krokety

(15 hlasů)
1h a 15min
596 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Celerové karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat