Prostreno.cz

Vepřová panenka v bylinkách

Vepřová panenka marinovaná v bylinkové marinádě s česnekem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
sun
  • 3h a 10min

    2h a 40min příprava

    30min vaření

  • 933 kJ / 223 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy4g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Všechny bylinky, koření a 80 ml oleje důkladně promíchejte v misce.
  2. Do připravené marinády vložte maso a nechte maso marinovat minimálně 2 hodiny nebo přes noc.
  3. Rozehřejte troubu na 190 °C.
  4. Maso opečte ze všech stran v pánvi na 4 lžících oleje.
  5. Pak maso přikryjte volně alobalem a dejte na 20 minut do trouby.

TIP:

Sušené byliny jsou mnohem více koncentrované než čerstvé. Pokud nemáte po ruce čerstvé bylinky, pamatujte, že 1 lžička sušených bylin se rovná 1 lžíci čerstvých bylinek.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,30g
  • Sacharidy:

    149,10g
    • Cukry:

      4,00g
  • Tuky:

    210,08g
  • Vláknina:

    48,00g

Aktivita pro spálení: 223 kcal

27

minut jízdy na kole

21

minut běhu

66

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová panenka s jablky

(24 hlasů)
60min
734 kJ

Vepřová kotleta s rozmarýnem

(12 hlasů)
2h a 20min
1003 kJ

Plněné mleté maso

(32 hlasů)
1h a 15min
848 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka v bylinkách

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat